Beslis zelf hoe BBB-accessoires er gaan uitzien

Bij BBB weten ze bij wie je best te rade gaat wanneer ze nieuwe producten ontwikkelen. Juist ja, bij u, de lezer van dit artikel en wellicht gepassioneerd fietser.

BBB startte op facebook met zijn Think Tank project. Door op de facebookpagina van BBB (www.facebook.com/BBBcycling) te klikken op het logo ‘Think Tank’ kan je zelf gaan bepalen hoe enkele van hun toekomstige producten er best zouden uitzien. Nu ja, enkele, ze beginnen met 1 product, een stuurlint. Een stuurlint is misschien niet het belangrijkste onderdeel van je fiets, maar bij lange ritten kan een beetje comfort aan je handen ter voorkoming van vervelend blaren zeker geen kwaad.

In de toekomst is het de bedoeling dat BBB nog meer nog te ontwikkelen producten gaat aftoetsen aan uw behoeften. En wat mooi meegenomen is, is dat je door mee te helpen met de ontwikkeling de producten kan winnen.

Als de bliksem naar www.facebook.com/BBBcycling dus, en help ze een handje, wie weet immers beter hoe een fietsaccessoire er moet gaan uitzien dan een grote horde ervaringsdeskundigen? Goed gezien van BBB.

meer info over BBB: www.bbbcycling.com

 

Geef een reactie

Reacties

Author: Jochen Scheire

Share This Post On

Submit a Comment