Op trendy kousevoeten

Bij het zoeken naar een geschikte wieleroutfit worden sokken nogal snel over het hoofd gezien. Het is normaal om heel wat tijd (en geld) te steken in een trendy broekje of truitje, idealiter gecombineerd met uitstekende technische eigenschappen, maar sokken neem je al snel aan het einde van je winkelbezoek nog uit het rek, ze zien er toch allemaal quasi hetzelfde uit. Bij Endura wil men hier nu verandering in brengen.

Het van oorsprong Schotse merk Endura probeert hier met 4 nieuwe sokken echter verandering in te brengen. Met de retro sock, de houndstooth sock, en de Schots geïnspireerde Plaid sock en Argyll sock willen ze proberen een beetje kleur te brengen in de sokkenlade.

Een leuk motiefje is één ding, maar goede sokken zorgen er ook voor dat je je tijdens je fietsuitstappen comfortabel in je schoenen voelt. Ook daar dachten ze bij Endura aan. Alhoewel elk van de sokken een retro look hebben, heeft Endura bij het vervaardigen van de kousen gebruik gemaakt van de modernste materialen zoals het vochtafvoerende en snel drogende Coolmax om ervoor te zorgen dat je voeten niet te vochtig worden bij hoge temperaturen.

Meer informatie kan je vinden op www.endura.co.uk

Voor de sokken betaal je €16,99

 

Geef een reactie

Reacties

Author: Jochen Scheire

Share This Post On

Submit a Comment