Polar H6: De kleinste hartslagsensor ooit

Polar brengt met de Polar H6 de kleinste hartslagsensor ooit uit. De H6 is een kleine hartslagsensor en is uitgerust met Bluetooth. De hartslagsensor zorgt bovendien voor een uiters accurate hartslagweergave.

De Polar H6 is gemaakt om via bluetooth te vebinden met je iPhone 4S of iPhone 5 maar ook met je iPod Touch (5e generatie), iPad (3 of 4), iPad Mini of iPad Nano (7e generatie). Door deze verbinding met je mobiele toestel (idealiter met je iPhone) kan je je trainingen optimaal bijhouden. De Polar H6 kan dan gebruikt worden met de meest courante trainingsapps voor de iPhone, en ook uiteraard met de vrij recente Polar Beat app van Polar zelf.

Deze Polar Beat app helpt je echt bij je trainingen. Je kan er trainingen mee plannen, analyseren en delen met anderen via facebook en twitter. De app helpt je met trainen in de gekende hartslagzones en doet dat door stembegeleiding.

De Polar H6 hartslagsensor is voorts ultralicht en komt met een ultrazachte textielen borstband waardoor je quasi niet voelt dat je hem om de borst hebt. Een Polar H6 aanschaffen kan je doen voor de prijs van €59,90 vanaf februari 2013.

Eén nadeel dat je kan ondervinden tijdens het fietsen met de iPhone is de moeilijke bevestiging op het stuur van de fiets. Wij zijn voor www.fietsforum.be trouwens van plan om dit soort bevestigingen voor smartphones onder de loep te nemen. Wanneer je ervaringen hebt (negatief of positief) met zo’n stuursteun mag je het ons altijd laten weten op info@fietsforum.be

Geef een reactie

Reacties

Author: Jochen Scheire

Share This Post On