Versla de koudegolf met de Sugoï RS Zero en Firewall 180 Jacket

Het is koud, erg koud, maar om wanneer je je goed beschermt en voldoende lagen technische kledij aandoet kan je bij zowat elke temperatuur naar buiten voor een fietstochtje. Het belangrijkste laagje is wel het bovenste. Deze laag moet ademend zijn, voldoende wind- en waterbestendig, en liefst aangenaam zitten.

Sugoï is een Canadees merk van wielerkledij, dat misschien niet zo bekend is in Vlaanderen, maar international hoog aangeschreven staat. Onderandere het profteam van Liquigas wordt door Sugoï gekleed. Deze 2 jassen zorgen er voor dat je de volledige winter door de weg op kan of het nu extreem koud is of iets aangenamer van temperatuur.

Sugoï RS Zero Jacket

Deze jas is gemaakt om de koudegolf die ons momenteel teistert te trotseren. Vervaardigd uit Firewall 260 stof, een stof die waterafstotend, rekbaar en ademend is. Als het echt koud is kan je je hals nog afsluiten met een extra flap die makkelijk met één hand omdat ze met een magneetsluiting werkt. De jas is verkrijgbaar in zwart en wit en kost €169,90.

Sugoï RS Zero

Sugoï RS Zero

 

Sugoï Firewall 180 Jacket

Als het iets minder koud is kan je beter de baan op met deze Firewall 180. De jas is gemaakt uit Firewall 180 stof, deze heeft dezelfde eigenschappen dan de Firewall 260 wat betreft rekbaarheid, waterdichtheid, en ze is ook net zo ademend als de Firewall 260. De stof is wel iets minder dik waardoor ze iets minder beschermt tegen de kou. De jas is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in tal van kleuren. De Firewall 180 jacket kost je €129,90.


 

Geef een reactie

Reacties

Author: Jochen Scheire

Share This Post On